Home wie aanbod ademcoach kalender media links

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  WIE

O2 life coachingJe zou kunnen geloven dat het een mooi toeval was toen, in de zomer van 2002, Ghilaine, Tom en Nicole elkaar tegen kwamen op een training in Nederland die Transformational Breathģ heette.

Je zou kunnen geloven dat het echt een toeval was toen bleek dat zij hier de enige Vlamingen waren tussen 50 Nederlanders en dat in Vlaanderen nog nooit iemand had gehoord over TB®.

Je zou kunnen geloven dat het nog méér toeval was dat ze onmiddellijk de kracht van deze techniek ervoeren en dat ze vrijwel onmiddellijk werden uitgedaagd dit prachtige gegeven naar Vlaanderen te brengen.

Niets is minder waar: we zijn er zeker van dat het ‘zo heeft moeten zijn’.

We zijn blij, dankbaar en zoveel meer dat we elkaar die dag, in de zomer van 2002, tegenkwamen. Ademen heeft ons begeesterd en geraakt in het diepste van ons mens-zijn. Onze missie om zoveel mogelijk mensen op onze beurt te begeesteren via dit prachtige tool was geboren!

Ondertussen, zoveel jaren later, zijn we fier reeds met honderden mensen geademd te hebben in workshops, trainingen, opleidingen.

We kijken ernaar uit dit prachtige werk verder te mogen delen met duizenden mensen!!

O2

ghilaineGhilaine
ghilaine@o2lifecoaching.be

‘Zoeken naar en vinden van inzicht en helderheid in ons menselijk functioneren en zijn op deze aarde.’ Dat is wat mij drijft in mijn leven. Soms hebben we zo weinig nodig om ons leven terug op het juiste spoor te krijgen of om ons terug een creator in plaats van een slachtoffer te voelen. Dit duwtje in de rug, dit stukje samen zoeken en vinden, is wat mij begeestert. Ik heb daarvoor een prachtig werkinstrument gevonden. Via spiertest en met toestemming van je onderbewuste komen we bij jouw kern, de plaats waar alles al ‘heel’ is.

O2

tomTom
tom@o2lifecoaching.be

‘Hoe komt het dat zoveel mensen zich ongelukkig voelen en hun leven als zwaar om dragen ervaren?’ Deze vraag heeft me uitgedaagd te zoeken, ontdekken en ontwikkelen.

Het is mijn passie om met zoveel mogelijk mensen op weg te gaan; hun verhaal beluisteren en van op de zijlijn aanwijzingen geven hoe bepaalde dingen beter kunnen lopen waardoor ze zich gewoon gelukkiger voelen. Ik heb het voorrecht dit dagelijks te mogen doen met veel jongeren en hun ouders en leraars in het onderwijs waar ik directeur mag zijn van een middenschool. Daarnaast begeleid ik mensen –individueel, als koppel of als gezin- die het even wat moeilijk hebben in hun leven.

O2

nicoleNicole
derveaux.nicole@gmail.com

Ervan bewust zijn dat ik kan kiezen, dat ik het ben die keuzes maak, wat ik denk, hoe ik denk, hoe ik omga met situaties, …mijn keuzes laten aansluiten bij mijn innerlijke wijsheid, mijn hart, mijn essentie, mijn ik ...vanuit vertrouwen kiezen, creëren, wel-zijn en wel-voelen’ dat maakt mijn leven behoorlijk eenvoudig, uitdagend en boeiend!

Mijn adem ‘vergezelt’ mij in deze stroming.

Mijn missie: bewustmaking van de aanwezigheid en de grote kracht van het innerlijk bewustzijn. Transformerend ademen is een eenvoudig en efficiënt instrument in bewustwording.

Met oprechte dankbaarheid en plezier heb ik in mijn gezin, als leerlingenbegeleider in het secundair onderwijs, in eigen praktijk … blijvende mogelijkheden mijn missie te ‘leven’.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

reclame huygeb