Home wie aanbod ademcoach kalender media huur locatie linksnieuwsbrief

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

CHAKRA’S BALANS

Dit is een opleiding die vooral praktisch gericht is. Via spiertest gaan we op zoek naar onbewuste emoties, herinneringen, overtuigingen of thema’s die voor jou belemmerend werken. De gevonden informatie wordt getoetst aan je ervaringen en via energetische behandeling van de chakra’s geïntegreerd. Zo bevrijd je jezelf steeds verder van emotionele ‘lasten’. Het mooie van deze manier van werken is dat je jezelf steeds kunt testen en behandelen. Hierdoor wordt je steeds meer een meester in emotioneel evenwicht.


AANBOD

Deze training wordt 1 maal per jaar aangeboden.

Getuigenissen

Het Chakra Balans Weekens heeft zo veel voor mij veranderd...
Ik heb er begin augustus 2 personen mee "behandeld". Voor beide heeft dit geleid tot duidelijk zichtbare positieve gevolgen. En dit na slechts 1 of 2 sessies!
Ik krijg af en toe toestemming om mijn eigen chakra's in balans te brengen en dat doet voelbaar deugd. Ook de Engelenkaarten (die ik voor dat weekend totaal niet kende) hebben me al veel voortgeholpen en vertrouwen gegeven.
Energetisch werk is duidelijk iets waarmee ik verder wil gaan.

Evi

 

Met veel plezier wil ik je langs deze weg vertellen wat het weekend voor mij betekend heeft, wat het met mij gedaan heeft.

Om te beginnen ben ik heel blij met de inzichten die ik gekregen heb i.v.m. de spiertest en de chakra's. Ik heb echt gevoeld dat als de energie weer kan stromen, je tot meer in staat bent en dingen helderder gaat zien.

Waar ik vooral heel veel aan gehad heb, was de healing. Dit ondergaan was heel intens, bevrijdend en 'hemels'

Ook tijdens het uitvoeren van de healing, voelde ik me heel rustig, zeker van mezelf en voelde ik echt de liefde en de warmte van boven door mij stromen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb mogen doen. De woorden 'in je kracht staan' waren hier op zijn plaats, tenminste zo voelde het voor mij.

Ik besef ook dat ik nog maar aan het begin sta van een boeiende ontdekkingstocht in de wereld van het spirituele en de zoektocht naar mijzelf, maar ik ben klaar om verder te gaan.

Wat ik gevoelsmatig van dit weekend meedraag is vooral de warmte en de liefde die ik gekregen heb van jullie allemaal en van hierboven, maar zeker ook de liefde die ik moeiteloos aan anderen mocht geven, want dat ging precies vlotter dan anders. 

Het was een fantastische ervaring en ik ben heel blij dat ik erbij was!

Bedankt Ghilaine, voor je coaching, je luisterend oor, je persoonlijke begeleiding en je heerlijke knuffels :)

Katleen

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

de kracht van je adem
persoonlijke ontwikkeling
chakra
sta je mannetje
familieopstelling individuele begeleiding

 

 

 

 

 

reclame huygeb