Home wie aanbod ademcoach kalender media huur locatie linksnieuwsbrief

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Certified Transformational Breath® Seniortrainers

ghilaineGhilaine
Riemst

ghilaine@o2lifecoaching.be
0486 988 763‘Zoeken naar en vinden van inzicht en helderheid in ons menselijk functioneren en zijn op deze aarde.’ Dat is wat mij drijft in mijn leven. Soms hebben we zo weinig nodig om ons leven terug op het juiste spoor te krijgen of om ons terug een creator in plaats van een slachtoffer te voelen. Dit duwtje in de rug, dit stukje samen zoeken en vinden, is wat mij begeestert. Ik heb daarvoor een prachtig werkinstrument gevonden. Via spiertest en met toestemming van je onderbewuste komen we bij jouw kern, de plaats waar alles al ‘heel’ is.

O2

tomTom
Hasselt

tom@o2lifecoaching.be
0474/26 92 49

 

‘Hoe komt het dat zoveel mensen zich ongelukkig voelen en hun leven als zwaar om dragen ervaren?’ Deze vraag heeft me uitgedaagd te zoeken, ontdekken en ontwikkelen.

Het is mijn passie om met zoveel mogelijk mensen op weg te gaan; hun verhaal beluisteren en van op de zijlijn aanwijzingen geven hoe bepaalde dingen beter kunnen lopen waardoor ze zich gewoon gelukkiger voelen. Ik heb het voorrecht dit dagelijks te mogen doen met veel jongeren en hun ouders en leraars in het onderwijs waar ik directeur mag zijn van een middenschool. Daarnaast begeleid ik mensen –individueel, als koppel of als gezin- die het even wat moeilijk hebben in hun leven.

O2

nicoleNicole
Ternat

nicole@o2lifecoaching.be
02/582 29 00

 

Ervan bewust zijn dat ik kan kiezen, dat ik het ben die keuzes maak, wat ik denk, hoe ik denk, hoe ik omga met situaties, …mijn keuzes laten aansluiten bij mijn innerlijke wijsheid, mijn hart, mijn essentie, mijn ik ...vanuit vertrouwen kiezen, creëren, wel-zijn en wel-voelen’ dat maakt mijn leven behoorlijk eenvoudig, uitdagend en boeiend!

Mijn adem ‘vergezelt’ mij in deze stroming.

Mijn missie: bewustmaking van de aanwezigheid en de grote kracht van het innerlijk bewustzijn. Transformerend ademen is een eenvoudig en efficiënt instrument in bewustwording.

Met oprechte dankbaarheid en plezier heb ik in mijn gezin, als leerlingenbegeleider in het secundair onderwijs, in eigen praktijk … blijvende mogelijkheden mijn missie te ‘leven’.

 

 

 

We zijn bijzonder fier onderstaande mensen opgeleid te hebben tot Certified Transformational Breath® Facilitator. Het zijn stuk voor stuk kanjers!

 


o2

mieke coxMieke Cox
Sint-Truiden

0495-888.116
mieke_cox@hotmail.com

http://users.telenet.be/adcomi 

Samen op weg gaan via de kracht van de adem, bewust voelen wie je bent en wat je wil om van daaruit keuzes te maken en stappen te zetten om steeds meer jezelf te zijn.
TB® reikt je de sleutels aan om jezelf grondiger te leren kennen en je relaties te verbeteren. Contact met de adem is contact krijgen met jezelf.
Via coaching wil ik helpen om bewust te worden van patronen om zo het beste van jezelf te ontdekken.
Als leerkracht ben ik sterk verbonden met de innerlijke wereld van kinderen en jongeren. Aan hen wil ik meegeven dat in de ademhaling een stuk veiligheid en vertrouwen ligt waar ze steeds zelf naar toe kunnen grijpen. Door contact te maken met zichzelf leren ze steviger in hun schoenen staan en leren ze bewuster omgaan met zichzelf en de ander.
 
O2

jolanda loosJolanda Loos
Bocholt

0496/812.445

jolanda.loos@telenet.be

Transformational Breathing is het grootste en mooiste geschenk dat ik mezelf ooit gaf. Het bracht me terug in verbinding met mezelf, mijn kern en de ware essentie van het leven.

Het verder uitdragen van Transformational Breath® is mijn passie. Door dieper, voller en verbonden te gaan ademen kan ook jij thuiskomen bij jezelf, jezelf ont-moeten, zodat je in alle vrijheid mag zijn wie je bent en kan fladderen als een vlinder op de stroming van het leven.

Als adem-facilitator wil ik graag een schakel zijn in de ketting van jou bestaan.

Liefdevol rijk ik je de hand en nodig ik je uit om de vreugde van het ademen te beleven.

 

O2

Suzy Van HerckSuzy Van Herck
Hasselt


suzyvanherck@hotmail.comAls kinesitherapeute werk ik met mensen, die belast zijn met pijnen van velerlei aard.  Ik merk dat zeer veel klachten en pijnen samenhangen met een slechte ademhaling.  Verkeerd, beperkt, onvolledig ademhalen leidt tot verhoogde spierspanning in nek, schouders, bovenrug, onderrug... Een geblokkeerd middenrif leidt daarenboven nog tot orgaanklachten en spijsverteringsstoornissen.
De technieken die ik gebruik stimuleren het zelfhelend vermogen van de mens.
Het Transformational Breath® deed een wereld voor mij opengaan.  De training van een open, volledige, verbonden, diep-in-de-buik-ademhaling brengt ons helemaal tot bij onze diepe, bewust en onbewust verdrongen emoties.
Het is mijn missie om deze elementen te laten samenstromen, zodat de zelfhelende processen op fysiek, mentaal-emotioneel en zelfs spiritueel vlak tot bloei komen.

 

O2

Marijke Van Nuffel
Frans Baetensstraat 47
1750 Lennik


marijke.vn@skynet.be
www.voicehealing.eu
 

Hoewel voluit en verbonden ademen mijn geboorterecht was, vergat ik gaandeweg diep verbonden met mezelf te ademen.

Als logopediste dacht ik alles over ademen te weten.

Een misvatting: ik wist zelfs niet hoe mijn eigen adem zich spontaan ontvouwde.

Op een bepaald ogenblik in mijn leven realiseerde ik me dat ik vaker angst, gekwetstheid, pijn en kwaadheid voelde dan vreugde en liefde. Transformational Breath® kwam op mijn pad en keerde dit om. Van zodra ik dieper en bewuster begon te ademen, (h)erkende ik mijn adempatronen als mijn levenswandel.

Het minste wat ik kan zeggen is dat al mijn ervaringen met Transformational Breath® fascinerend zijn geweest. Ik heb er mezelf door (terug)gevonden !

TB® verrijkte elk aspect van mijn Zijn met Vreugde en Vrijheid. Transformerend ademen is een deel van mijn natuur geworden. En als het eens moeilijk gaat, is de weg ernaartoe steeds gemakkelijker.

Mijn opwindende ervaringen met TB® zie ik weerspiegeld in de gedaanteveranderingen van anderen.

Ik voel diepe dankbaarheid voor Judith Kravitz en mijn coaches Ghilaine, Nicole en Tom dat zij TB® toegankelijk maakten voor mij en voor zovele anderen.

Het is mijn diepe wens het Transformerend Ademen te delen met iedereen die zijn leven wenst te leven zoals hij of zij het altijd droomde !

O2

Elke Van HeckeJans Elly
Mgr Kerkhofslaan 56
3770 Riemst (Limburg)

0032 477/236756
ellyjans56@hotmail.com

Het ademen (TB®) heeft mij naar mijn missie gebracht. Het pad dat ik nu volg is duidelijk de weg van mijn hart naar liefde voor en volledige acceptatie van mezelf. Ik voel me nu vrij om lief te hebben, vrij om mezelf te durven zijn, om mijn kracht te tonen die er altijd geweest is maar eerder niet tot uiting kon komen.
Ik ben bevrijd van mijn angsten en beperkingen om er helemaal te staan in volle schoonheid van mijn Innerlijke Kracht.
Ik begeleid anderen in hun proces naar volledige aanvaarding van zichzelf. Als leerkracht ondersteun ik ook kinderen op weg naar hun persoonlijke ontwikkeling.

 

O2

Elke Van HeckeMaurits Carroen
Bisschopstraat 3
2060 Antwerpen
én
Ijslandvaardersstraat 1
8670 Koksijde

0479 201 370 en 03 226 91 94

Transformerend ademen heeft mij bevrijd. Het heeft mijn adem bevrijd en het heeft mij leren houden van wat is.

Dit ademen brengt je op de meest elementaire manier in contact met je eigen energie en capaciteiten. Het haalt het beste in je naar boven. Je voelt meer en je kan het aan.

Ik bied iedereen Transformational Breath® aan die ook graag vrij wil ademen, zichzelf wil herontdekken en meer wil leven.

 

O2

Elke Van HeckeInge Boulet
Kortessem

0474/53 53 86
bouletinge@hotmail.com

liefde van anderen te voelen, maar ook het grote besef dat alles wat we in ons leven willen bereiken al in ons aanwezig is. Door TB® kan ik nog beter mijn doelen tot uiting en ontplooiing brengen. Het geeft me een fantastische rust en een ontspannen gevoel. Dankzij TB® kan je de oerkracht in jezelf ontdekken om in het hier en het NU nog meer te genieten. Tot de dag van vandaag heb ik nog steeds geen minuut spijt dat ik het ademwerk in mijn leven toelaat want met TB® voel ik me elke dag meer en meer opgelucht, een echte verademing!

Als leerkracht en gezondheidsconsulente zie ik ook dagelijks dat vele mensen op zoek zijn naar geluk,naar gezondheid, naar vreugde,…en daarom ben ik blij dat ik als ademcoach jullie kan helpen om met jullie mee op weg te gaan om jouw doelen en verlangens tot vervulling te brengen.

 

O2

Elke Van HeckeCinzia Breda
Saronno (i) - Roermond (NL)


0039 347 421 44 14
cinzia.breda@libero.it

My personal first experience of Transformational Breath was in 2009 in Belgium. After that I decided to follow this wonderful journey fulfilling my passion and dedication to the world of human beings and becoming myself a certified Facilitator of TB®. In Italy my country of origin, I started my personal pathway in disciplines of holistic wellness practicing natural techniques, then to become a coach NLP. I am mother of two daughters, partner in life and now I am working also in Netherlands for individual sessions. Transformational Breath is for me a beautiful experience to clear and improve personal lives with strong benefits which, through breathing, re-educate restricted patterns of life's experience in joy and inner peace, and to learn what it is like, remember who we are, and why we are here. My joy and intention is to share with people who want to live lightly of life integrating what we have inside the body, heart and soul ... Recognize it and then find out where we really want to go!

 

O2

Elke Van HeckeElke De Waele
Sint-Agatha-Rode (Huldenberg)


0497/610834
elke@ademgewijs.be
www.ademgewijs.be


Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door bewegen. Eerst bracht beweging mezelf energie en ontspanning en stimuleerde me om anderen in beweging te zetten.

Bewegen is voor mij ook ruimte creëren, ruimte voor jezelf in verbinding met anderen en de wereld vanuit een werkelijk contact ontdekken. Thuiskomen bij jezelf. In beweging zijn omvat ook de volheid van het leven, het ervaren en voelen van hetgene wat er nu is, liefde, angst, vreugde…. Hetgene dat je raakt tot in de kern, hetgene wat je bezielt. Bewegen betekent voor mij ook spelen, veranderen, groeien, creëren, transformeren. Het steeds dichter komen bij diegene die je in wezen bent.

Transformational Breath® heeft me krachtig bewogen en niet meer losgelaten. Deze ervaring heeft het pad gevormd naar mijn persoonlijke manier van werken om mensen mee op weg te zetten en te inspireren tot het ontdekken, het ervaren van de kracht en de vreugde van de ‘eigen adembeweging’.

 

O2

Elke Van HeckeEvi Aerts
Opwijk


0486 136 663
www.ademcoach.be

Via mijn job in een groot internationaal IT bedrijf, ben ik in 2008 voor het eerst in contact gekomen met transformational breath®.

Ik ondervond al snel dat ik via deze techniek met mijn eigen adem heel wat kon bereiken aan zowel persoonlijke als professionele groei!

Mijn adem is mijn allerbeste vriend geworden. Een vriend die er 24 op 24, 7 dagen op 7 voor me is. Een vriend die me door moeilijkere tijden loodst, me rust brengt en me tegelijkertijd ook doet sprankelen van leven, voor de nodige inzichten zorgt en mijn creativiteit stimuleert. Mijn adem heeft we heel wat vrijheid (terug)gegeven en een leven vanuit wie ik werkelijk ben.

Het is een onderdeel van mijn persoonlijke missie geworden om ook anderen te begeleiden in het vinden van de kracht van hun eigen adem.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou te ontdekken wat de kracht van jouw adem voor jou kan betekenen! Hoe wil jij leven?

 

O2

Elke Van HeckeRina Stalmans
Beverst - BIlzen


0477/680-270
rina.stalmans@telenet.be

Ademen is leven . Hoe voller en dieper ik adem , hoe krachtiger, vreugdevoller en steviger ik in mijn leven sta . Dit is één van de vele inzichten die ik verkregen heb tijdens de weekenden Transformerend Ademen .

Dankzij TB®, ben ik terug mijn fysieke lichaam gaan ont-dekken , heb ik terug de innerlijke kracht en vreugde gevoeld die erin huizen . Ik ben tot het bewustzijn gekomen dat alleen ik de uiteindelijke verantwoordelijkheid draag over mijn leven en dat geeft rust .

“ Ik wil leven , ik wil vrij zijn , ik wil op mijn eigen benen staan . Mijn leven is van mij , ik wil kiezen waar ik heen wil gaan . “ Vrij zijn kan pas als ik ‘alle’ aspecten van mezelf leer accepteren en in liefde omarmen . Dat is wat TB® mij gebracht heeft en nog steeds brengt .

Aanvankelijk begon TB® als iets voor mijzelf . Het is uitgegroeid tot een passie . Mensen , jong en oud, bewust leren worden van de kracht van de adem . Hen hierin begeleiden en ondersteunen , is voor mij als een geschenk .

Mijn dank aan Judith Kravitz , grondlegster van TB®, en aan Ghilaine , Nicole en Tom , mijn trainers .

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

reclame huygeb